2 of 3 dagen 4*-hotel in Noord-Brabant incl. entree SpaSense

Ontdek het mooiste wellnessresort van Brabant! SpaSense staat bekend om haar uitstekende keuken, de gemoedelijke sfeer en de mooiste Kelosauna van Nederland. Bij SpaSense vind je prachtige sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten voor een complete dag ontspanning. De ligweide is mooi omsloten zodat je alle rust en privacy hebt tijdens je dagje wellness.SpaSense heeft geen badkledingdagen.
SpaSense is een gemoedelijke sauna waar je je snel op je gemak zult voelen. Tijdens een dagje wellness ben je niet zo bloot als je wellicht denkt. In de sauna’s en baden trek je je badjas uit, de rest van de tijd kan deze gewoon aanblijven. Mocht je het prettig vinden, dan kun je in de sauna natuurlijk ook gewoon de handdoek omslaan.Praktische informatie
Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar zijn ook te koop of te huur bij het resort.Prijzen:
Huur badjas € 7,95
Huur handdoekenset (2 handdoeken) € 7,95
Koop slippers € 7,95
Huur badjas + handdoekenset € 15,90
Combiset (huur badjas, handdoekenset,
en koop slippers) € 19,95Minimumleeftijd
De minimum leeftijd voor een bezoek is 12 jaar. Personen tussen de 12 en 18 jaar mogen SpaSense alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen.Let op: de entreetickets voor wellnessresort SpaSense ontvang je per e-mail, print deze uit en neem deze mee naar het wellnessresort. Zonder tickets kun je wellnessresort SpaSense niet in. Je ontvangt de tickets uiterlijk één week voor vertrek per e-mail. De boeking is helaas niet te annuleren.

€ 37.50

Naar de website

Bericht auteur: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *