9-daagse rondreis Marokko van Marrakech, door de Sahara naar Fez incl. vele extra’s!

Dag 1: Eindhoven/Marrakech
Vertrek van Eindhoven/Charleroi naar Marrakech. Eenmaal aangekomen word je met een transfer naar het hotel gebracht voor de eerste overnachting.
Overnachting met ontbijt in Riad Shaloma Marrakech of vergelijkbaar.Dag 2 en 3: Marrakech
Na het ontbijt heb je alle tijd om in twee dagen op eigen gelegenheid deze prachtige historische stad te verkennen. Je ziet hier o.a. het beroemde Djemaa El Fna plein, de medina met haar doolhof van souks, de Sadian tombes, het Bahia Paleis en de Koutoubia Minaret. Vergaap je aan alle bezienswaardigheden en waan je in het sprookje van 1000 en 1 nacht!
Overnachtingen met ontbijt in Riad Shaloma Marrakech of vergelijkbaar.Dag 4: Dades Gorges (327 km.)
Vandaag reid je via de bekende bergpas Tizi-n-Tichka naar Dades Gorges.
Overnachting en diner in Hôtel Restaurant La Gazelle De Dades of vergelijkbaar in Boumalne.Dag 5: Merzouga/Sahara (270 km.)
Vandaag reis je verder naar de Sahara. Je bewondert onderweg de vallei van de 1000 Kasbah’s, de Tifillate Oase en diverse dorpen als Tinghir, Rissani en Erfoud. Je komt vervolgens aan in Merzouga waar je de mogelijkheid hebt om de prachtige zonsondergang te zien.
Overnachtingen met ontbijt en diner in NasserPalace Merzouga.Dag 6, 7 en 8: Fez (563 km.)
Vandaag reis je door naar het bijzondere Fez. Een lange rit van ongeveer 7 à 8 uur, maar onderweg kun je wel de prachtige omgeving bewonderen. Aangekomen in Fez kun je de sprookjesachtige stad gaan ontdekken. De smalle straatjes zorgen voor een betoverende sfeer. Op de tweede dag kun je met een gids de stad verkennen tijdens een rondleiding.
Je overnacht in Riad Les Chrifis Fez of vergelijkbaar, ontbijt is inbegrepen.Dag 9 Fez/Eindhoven
De reis zit er op! Vandaag word je met een transfer naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Eindhoven of Charleroi.LET OP!
Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

€ 399.00

Naar de website

Bericht auteur: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *