Amsterdam Court Hotel

Leuke pluspunten om te weten
Modern en elegant hotel in New York
Fantastische locatie bij Times Square
Goede prijs/kwaliteits verhoudingInformatie
Amsterdam Court Hotel is zeer centraal gelegen in het hartje van New York. Dit hotel in Manhattan bevindt zich namelijk aan Times Square en op 600 meter loopafstand van de theaterwijk Broadway. Het metrostation 50th Street ligt op 2 minuten loopafstand. De kamers van het Amsterdam Court Hotel zijn comfortabel en modern. Een ideaal hotel om New York te ontdekken.
Ligging
Dit hotel heeft een fantastische ligging in Manhattan bevindt zich aan Times Square en op 600 meter loopafstand van de theaterwijk Broadway en op slechts 260 meter van het metrostation 50th Street. Het Rockefeller Center en het Museum of Modern Art bevinden zich op een loopafstand van 650 meter van het Amsterdam Court Hotel. Het Central Park bevindt zich ook op loopafstand, op 2,4 km van het hotel.
Eten en drinken in het resort
Het restaurant van het hotel Natsumi serveert Japans-Italiaanse fusion gerechten. Gratis koffie en thee wordt in de lobby van 06:00 tot 11:00 uur geserveerd. In de nabije omgeving van het hotel zijn er verschillende leuke ontbijt restaurantjes.
Faciliteiten
Gratis Wi-Fi in de lobby. Er is ook een business service aanwezig.
Activiteiten in en rond het resort
New York kent ontelbaar veel bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. Hotel Amsterdam Court heeft een zeer centrale ligging, waardoor eigenlijk alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Welke u in ieder geval niet mag missen zijn; het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Times Square en Central park. New York staat ook bekend om zijn sfeervolle wijken, ieder met zijn eigen karakter. Bezoek Little Italy en geniet van een heerlijke Chinese maaltijd in China Town en wandel door de sfeervolle straten van Greenwich. Op Broadway kunt u één van de vele musicals bezoeken.298880,298889,299233,528017,528019,528021,528023,528025

€ 60.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *