G Tower Hotel

Leuke pluspunten om te weten
Prachtige vergezichten over Kuala Lumpur vanuit het hotel
Trendy design inrichting
Op loopafstand van de Twin Towers
Informatie
Het G Tower Hotel is een designhotel met superhippe inrichting en bevindt zich op de bovenste verdiepingen van de G Tower. Door deze unieke ligging biedt het hotel prachtig uitzicht op Kuala Lumpur en op de beroemde Twin Towers. Het Suria KLCC winkelcentrum en de torens liggen op loopafstand van het hotel, zodat je een scala aan winkels, restaurants en bars binnen handbereik hebt.
Ligging
Het G Tower Hotel ligt in het centrum van Kuala Lumpur, op loopafstand van de Twin Towers. De luchthaven van Kuala Lumpur ligt op ca. 1 uur rijden.
Eten en drinken in het resort
Op de begane grond van de G Tower vind je Bre@d Lounge, een gezellige plaats voor een drankje, sandwich of hapje tussendoor. In Tanzini, het restaurant op de 283 verdieping kun je terecht voor de heerlijkste gerechten bereid met uitsluitend verse ingrediënten. Nog een verdieping hoger vind je het Tanzini upperdeck, waar je op het dakterras kunt genieten van fine dining met een prachtig uitzicht. Tevens beschikt Tanzini over een uitgebreide wijnselectie en voor de liefhebber een sigarenlounge. Naast Tanzini Upperdeck vind je de sfeervolle View Rooftop Bar, één van ’s werelds meest iconische rooftop bars. Hier kun je genieten van een heerlijke cocktail en de skyline van Kuala Lumpur bij nacht.
Faciliteiten
Het G Tower Hotel beschikt over 2 mooie infinity pools waar je rustig kunt bijkomen van een drukke dag in de stad. Voor de nodige beweging kun je terecht in het fitness-centre en voor de nodige ontspanning in de beautysalon. Op de begane grond vind je een kleine kunst-boetiek. Verder beschik je in de Club en op de kamer over gratis wifi-internet.
Activiteiten in en rond het resort
In de hoofdstad van Maleisië kan het natuurlijk niet missen dat hier ultramoderne hotels, restaurants en bars zijn. KL’s nightlife bruist het hele jaar door met uitstekende live-bands tot optredens van de grote internationale dj’s. Wat je ook zoekt, in deze wereldstad zul je het zeker vinden!
Dé locatie voor lekker eten is Bukit Bintang. Een lange straat met shopping malls, lokale winkeltjes, restaurants en bars. Het gonst er 24 uur per dag van bedrijvigheid, vooral ’s avonds als de locals bijeenkomen om de dag gezellig af te sluiten. Ook rondom de Petronas Twin Towers vind je een keur aan chique restaurants, bars, nachtclubs en natuurlijk uitgebreide winkelmogelijkheden en het G Tower Hotel ligt op loopafstand!
Een avondje clubben doe je bij Jalan P. Ramlee in het KLCC-gebied. Start in de “Chill Out Bar van het jaar” 7atNine, waarna je hopt langs de diverse hippe nachtclubs, zoals de Aloha Club, Bar Ibiza en Rum Jungle. Vlakbij ligt ook Zouk KL, de absolute top-club in de stad. Voor loungen op niveau ga je naar de Sultan Lounge, waar semi privé-zitjes en een met bladgoud versierde dj-booth een echte glamour uitstraling geven.
Inclusief ontbijt
532944, 532940, 532943, 532945, 532942, 532941

€ 52.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *