Galle Face Hotel

Leuke pluspunten om te weten
Hotel in koloniale stijl
Unieke ligging direct aan de kust
Zeer uitgebreide faciliteitenInformatie
Dit iconische koloniale hotel in het hartje van Colombo is een oase van rust te midden van de drukte van de stad. Het Galle Face Hotel werd opgericht in 1864 en is daarmee waarschijnlijk het oudste hotel van heel Azië. De mooie ligging, direct aan de kust, maakt het hotel uniek.
Ligging
Het Galle Face Hotel is uniek gelegen in het hartje van Colombo, direct aan de kust. Het hotel is een oase van rust te midden van de drukte van de stad.
Eten en drinken in het resort
De 7 restaurants en bars van het Galle Face Hotel bieden voor ieder wat wils. Een diner in The Verandah is een unieke beleving. Geniet hier van een panoramisch uitzicht over de Indische Oceaan en de meest sprankelende zonsondergangen. Een typisch Engelse High Tea is ook een aanrader. Op slechts een paar meter afstand van de Indische Oceaan bevind zich het Sea Spray restaurant waar heerlijke visgerechten worden geserveerd. Je kunt hier dineren onder de sterren bij kaarslicht. ‘The 1864′ is een van de meest elegante restaurants met een fijne selectie van gastronomische specialiteiten.
De beste plaats in Colombo om de zonsondergang te bekijken is bij de Checkerboard. Hier kun je onder het genot van een koud biertje of exotische cocktail bijkomen van de hectiek van het dagelijks leven. In het hotel bevindt zich ook een Wine Lounge met wijnkelder.
Faciliteiten
Het hotel beschikt over Colombo’s grootste zoutwater zwembad met ligbedden en schitterend uitzicht op de Indische Oceaan. Verder is er een fitness-centrum, winkelgalerij met designer labels, kapsalon, museum en kunstgalerij. De luxe ingerichte spa in de Regency Wing ligt verborgen in een weelderige tuin met uitzicht op de Indische Oceaan. Bij binnenkomst hier zal een warm gevoel van welzijn je overweldigen.
Activiteiten in en rond het resort
In Colombo kunnen shoppers hun hart ophalen in de 3 meest bekende winkels zoals Barefoot, Paradise Road en de Elephant Walk. En wie op zoek is naar aangenaam geprijsde merkkleding kan terecht bij winkels als Odel en the House of Fashion. Wie liever gaat voor de lokale producten moet in de Pettah zijn. Deze kleurrijke bazaar ligt in de buurt van het Fort en hier kun je werkelijk van alles krijgen van kruiden, sari’s, juwelen, thee en lederwaren.
Inclusief ontbijt533151, 533146, 533147, 533149, 533148, 533150, 533153, 533152, 527689, 527692, 527695, 527620, 527626, 527698, 527686

€ 83.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *