Grand Pacific Hotel

Leuke pluspunten om te weten
Sfeervol hotel met uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
In het hart van Singapore gelegen
Diverse attracties op loopafstand
Informatie
Een uitstekend, modern 3* hotel op een perfecte locatie in het hart van Singapore. Het hotel voorziet elke reiziger in zijn behoefte met zijn vele faciliteiten en bekende en traditionele oosterse charme.

Ligging
In het hart van Singapore, op loopafstand van winkelcentra, Bugis Street, City Hall, Boat Quay en het gezellige Raffles shopping center.
Faciliteiten
Het hotel heeft 3 restaurants, waaronder een uitstekend Japans restaurant. Verder is er een zwembad met ligbedden, een bar/cafe, fitnesscentrum, wasserij/stomerij en 24-uurs roomservice.
Activiteiten in en rond het resort
Singapore staat vooral bekend om het goedkoop winkelen, wat je uitstekend kunt doen in de vele winkelcentra of bij Bugis Street dat vooral bekend staat vanwege de vele koopjes. Alles van goedkope kleding, t-shirts en lokaal eten is hier te vinden. Voor luxueus shoppen in Singapore ga je naar Orchard Road, waar vele design winkels te vinden zijn. Maar Singapore biedt veel meer. In het centrum van de stad vind je de Botanic Gardens, een groot park met meer dan een half miljoen(!) verschillende soorten bomen, planten en bloemen. Het park heeft watervallen en de Singapore Zoo is er gehuisvest. In Chinatown vind je een scala aan winkeltjes en kraampjes en uiteraard restaurants. In Little India worden kleurrijke kraampjes met boeddhistische en hindoeïstische tempels afgewisseld.
Rondom het Singapore Marina district vind je de moderne attracties, waaronder het enorme reuzenrad Singapore Flyer, de kunstmatige reuzenbomen van de Gardens by the Bay en de spectaculaire structuur van het Marina Bay Sands gebouw.
Inclusief ontbijt
36989,257420,257421,257422

€ 81.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *