Hotel Puri Malacca

Leuke pluspunten om te weten
Sfeervol boutique hotel in oud Peranakan huis
In het historische centrum van Malacca
Oude charme gecombineerd met modern comfort
Informatie
Hotel Puri Malacca is een sfeervol boutique hotel in het hart van het historische centrum van Malacca. Het hotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd Peranakan huis, dat ooit bezit was van Tan Kin Seng, een rijke rubberplantage-eigenaar. Het hotel is meer dan 100 meter lang en heeft een bijzonder versierde gevel. Hoewel het pand zelf en de algemene ruimtes de oude sfeer uitstralen zijn de kamers relatief modern en comfortabel ingericht. Een aanrader voor je verblijf in Malacca!
Ligging
Het hotel is gelegen in het historische centrum van Malacca. In de directe omgeving bevinden zich diverse bezienswaardigheden zoals St. Paul’s Church, het Stadthuys, Cheng Hoon Teng tempel en het Maritiem Museum. Ook Jonker Street met zijn vele antiekwinkeltjes en traditionele restaurantjes is vlakbij.
Eten en drinken in het resort
Hotel Puri Malacca beschikt over een restaurant waar Aziatische en continentale gerechten op de kaart staan. Voor een drankje of lekkere snack kun je terecht in het Galeri Café, het tuinterras of de Puri Lounge.
Faciliteiten
Er is draadloos internet beschikbaar in de lobby, het café en de tuin. Daarnaast zijn er kluisjes en kun je de was laten doen. Ontspan na een drukke dag en laat je verwennen in de Biossentials Puri Spa. Of je nu kiest uit het menu van de verleidelijke spa-arrangementen of gaat voor een massagetherapie, de professionele therapeuten zorgen voor een bijzonder ontspannende ervaring.
Activiteiten in en rond het resort
Op loopafstand van het Puri Hotel vind je de oudste Chinese tempel van Maleisië, de Chinese Cheng Hoon Teng tempel en de Portugese St. Paul’s Church. Jonker Street is ook bijzonder leuk, om te dwalen langs antiekwinkeltjes en traditionele restaurantjes.
In het weekend kun je de avondmarkt (Pasar Malam bezoeken). Op deze kleurrijke markt kun je van alles proeven qua lokale gerechten en een kijkje nemen bij de vaak zelf gemaakte souvenirs.
Inclusief ontbijt
533211, 533208, 533210, 533209, 488212, 28609

€ 27.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *