Jambuluwuk Oceano Boutique Resort

Leuke pluspunten om te weten
Uitstekend hotel met ruime kamers
Rustig gelegen aan de noordkant van Gili Trawangan
Mooi zwembad en gezellige bar bij het strand
Informatie
Aan de rustige noordkust van Gili Trawangan vind je het uitstekende Jambuluwuk Oceano Boutique Resort. Vanuit het resort kun je gemakkelijk de fiets pakken en het eiland rond toeren. Of doe het rustiger aan op een heerlijk ligbed aan het witte zandstrand of bij het zwembad.
Ligging
Gili Trawangan ligt voor de kust van Lombok, op zo’n 10 minuten varen. Vanaf Bali is het zo’n 1.5-2.5 uur varen. Het eiland biedt hagelwitte stranden, palmbomen en in het heldere water kun je perfect snorkelen en duiken.
Eten en drinken in het resort
De vele restaurantjes op Gili Trawangan serveren alles van heerlijke verse vis tot een sappige hamburger, maar uiteraard beschikt ook je hotel ook over prima eet- en drinkmogelijkheden. In het restaurant kun je ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt. De rest van de dag staat een gevarieerd menu van snacks en maaltijden voor je klaar. De bar is gezellig ingericht en serveert heerlijk gekoelde drankjes.
Faciliteiten
Het hotel biedt uitstekende faciliteiten waaronder een mooi groot zwembad bij het strand, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. In de bar en het restaurant heb je de beschikking over gratis wifi-internet en bij de receptie kun je een fiets huren om het eiland Gili Trawangan verder te verkennen.
Activiteiten in en rond het resort
Gili T zoals dit eiland ook wel liefkozend genoemd wordt, is een heerlijke vakantieplaats en biedt het echte “witte stranden, blauwe zee en palmbomen” plaatje. De meeste hotels, restaurants en barretjes vind je langs de oostkust van het eiland, die je gemakkelijk per fiets kunt bereiken.
Snorkelen of, wanneer je een PADI hebt, duiken, is een absolute must op het eiland. Je kunt vanaf het strand zo de zee inlopen of je kunt op een georganiseerde snorkelexcursie meegaan. Deze doen dan vaak alle 3 de Gili Eilanden aan en je bezoekt de beste snorkellocaties.
Sta zeker een dag vroeg op tijdens je verblijf op Gili Trawangan, want de zonsopgang met uitzicht over de Rinjani vulkaan op Lombok is spectaculair.
Inclusief ontbijt
486073,486074,486075,486077,486078,486079,526327

€ 28.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *