Knorhoek Country Guesthouse

Leuke pluspunten om te weten
Guesthouse tussen de wijnranken
Mogelijkheid om een wijnproeverij te doen
Mooie kamers met Victoriaans interieurInformatie
Het sfeervolle Knorhoek Country Guesthouse is gelegen op een werkende wijnboerderij op 10 km van Stellenbosch. De ruime kamers zijn allemaal iets anders ingericht, maar van alle moderne gemakken voorzien en hebben een Kaaps en Victoriaans inrichting.
Mocht je belangstelling hebben dan kun je ook een wijnproeverij regelen in het proeflokaal. Of er een flesje wijn kopen en op je eigen patio of balkon proeven. Je kunt ook mooie wandelingen maken door de wijngaarden. Voor de aller kleinste is er een speeltuin. Er is ook een klein ondiep buitenzwembadje gelegen voor het restaurant.
Er is gratis privé parkeergelegenheid en de internationale luchthaven van Kaapstad bereik je in 30 minuten rijden. Er kan op verzoek een pendeldienst van en naar de luchthaven geregeld worden. Er is ook een pendeldienst naar Stellenbosch (tegen betaling).
Ligging
Rustig gelegen tussen de wijngaarden en 10 km buiten het centrum van Stellenbosch. De internationale luchthaven van Kaapstad is circa 35 minuten rijden. Het sfeervolle centrum van Stellenbosch ligt op 10 minuten rijden.
Eten en drinken in het resort
In de lounge kun je genieten van een kopje koffie of thee. Het restaurant Towerbosch hoort ook bij het guesthouse en ligt op circa 4 minuten wandelen van het hoofdgebouw. Dit restaurant is in de wijde omgeving van Stellenbosch bekend om zijn heerlijke maaltijden.
Faciliteiten
Er kan op verzoek een pendeldienst van en naar de luchthaven geregeld worden. Er is ook een pendeldienst naar Stellenbosch (tegen betaling). Het hotel biedt ook een was service.
Activiteiten in en rond het resort
Je kunt een wijnproeverij nemen van de wijnen die op het landgoed geproduceerd wordt. (tegen betaling). Stellenbosch is een levendig en pittoresk plaatsje, dus zeer de moeite waard om te bezoeken.
Inclusief ontbijt522509, 522507, 522505, 533324, 533328, 533327, 533325, 522508, 533323, 533326

€ 58.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *