Op je e-bike door ons eigen Nederland

Steeds meer mensen kiezen, mede door de huidige omstandigheden, steeds vaker voor een vakantie in eigen land. Voor velen is het een echte eyeopener. Ons kikkerlandje heeft namelijk enorm veel te bieden. Het leuke is dat alles op korte afstand is. Dus in plaats van een volle dag in de auto, ben je nu in maximaal een paar uurtjes op je bestemming. Ons land leent zich natuurlijk uitermate goed voor een fietsvakantie. De landschappen zijn zeer divers en de wegen en fietspaden zijn perfect. Ja natuurlijk zit het weer hier niet altijd mee. Soms wat regen en het kan hard waaien. Als je een e-bike neemt, heb je hier echter veel minder last van.

Mooie fietsroutes

Ondanks dat ons landje maar klein is, hebben we een enorme diversiteit aan landschappen. Zo heb je in Drenthe bijvoorbeeld een prachtige fietsroute langs de Drentsche Aa waarbij je onderweg langs allerlei locaties van kunstenaars komt. Op de Waddeneilanden liggen de prachtige duinlandschappen die je per fiets kunt ontdekken. In Noord-Brabant ligt de Groote Heide. Stuk voor stuk prachtige gebieden om er met je e-bike op uit te trekken.

Elektrisch is helemaal hot

Want zeg nou, zo een tocht verloopt een stuk relaxter als je deze op een e-bike van Amslod maakt. Zeker in ons eigen land waar het vaak waait. Dan is het toch fijn dat je heerlijk op je gemak kunt fietsen zonder dat je steeds weer opnieuw een rustpauze moet inlassen.

Amslod heeft grote collectie elektrische fietsen. Voor ieder wat wils, zowel met midden- als voorwielmotor. Beide types kennen hun eigen voordelen. Hulp nodig bij het maken van je keuze? Geen probleem, het personeel van Amslod is zeer deskundig en staat je graag te woord.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Elektrisch is helemaal hot. Met je e-bike kun je heerlijke toertochten maken? Bezoek dan ook zeker eens de website van Amslod. Hier vindt je diverse modellen.

Je kunt hier ook een uitgebreid magazine aanvragen over de diverse modellen fietsen van Amslod. Een prachtig naslagwerk waarin precies uitgelegd wordt welke modellen er te koop zijn en wat de specifieke voordelen ervan zijn.

De middenmotor is wel iets duurder maar heeft wel diverse voordelen. Zo is die minder storingsgevoelig en heeft die een grotere actieradius. Ben je nieuwsgierig wat anderen vinden van Amslod middenmotorfietsen? Ervaringen van klanten kun je gemakkelijk nalezen op de onafhankelijke website TrustPilot.

Een e-bike koop je natuurlijk niet zomaar. Je moet goed overwegen welke keuze je gaat maken. Belangrijk is altijd om vooraf een proefrit te maken. Ook daarvoor kan je bij  Amslod terecht.  Hiervoor zijn er zogenaamde experience centers ingericht. De adressen vind je op de website en er altijd eentje bij jou in de omgeving. Je kunt er een proefrit maken, maar ook al je vragen stellen aan zeer deskundige personeel van Amslod. Zij nemen ruim de tijd om je te adviseren. Wist je trouwens ook dat Amslod bij je langskomt als je dat wil? Zo kun je in je eigen straat een ritje maken. Wel zo handig toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *