Return Africa Pafuri Camp

Leuke pluspunten om te weten
Inclusief 2 game drive’s
Fantastisch gelegen in aan de Luvuvhu rivier
Inclusief ontbijt, lunch, diner en drankjes
Luxe safari tenten aan de rivier met privé veranda
Ervaar in dit unieke safari camp de ultieme bush ervaring in Zuid-Afrika. Return Africa Pafuri Camp is opgebouwd uit luxe safaritenten aan de oevers van de rivier Luvuvhu, in het meest noordelijke deel van het Kruger National Park. Vanaf je privé veranda kun je olifanten en buffels zien badderen in de rivier. Het is een kleinschalige accommodatie met 26 tenten, waardoor de service persoonlijk en uitstekend is. Bovendien is ook de omging adembenemend mooi. Enerzijds bergen en kloven en anderzijds Fever Forst.
2 Game drive safari’s, alle maaltijden en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
Een mooi geven aan het camp is dat het deel uitmaakt van het Return Africa project. Tijdens de apartheid zijn de Makuleke bevolking, die hier woonden hun land kwijtgeraakt, maar inmiddels is het land teruggegeven. Return Africa Pafuri Camp wordt nu met veel succes door de Makuleke bevolking zelf gerund en kunnen zo ook voor de community zorgen.
Met ervaren ranchers maak je game drive’s in open land Rovers. In dit gebied kun je vooral olifanten, buffels, luipaarden en ruim 350 vogelsoorten spotten. Je kunt ook genieten van een sundowner met uitzicht op de spectaculaire Lanner Gorge. Je kunt ook begeleide wandelingen maken door de bush, waarbij je op boeiende wijze uitleg krijgt over de leefwijze van de dieren en schitterende baobab bomen tegen komt.
Bij de traditionele boma (kampvuur) kun je elke avond terecht voor en aperitiefje voor het diner. Het diner zelf wordt geserveerd in het buitenrestaurant aan de rivierbedding met het licht van de olielampen.
Ligging
Het Return Africa Pafuri Camp ligt 19,5 km van de meest noordelijk Kruger ingang de Pafuri Gate. Het ligt 600 km van Johannesburg en 199 km van Phalaborwa.
Eten en drinken in het resort
Return Africa Pafuri Camp heeft een uitstekend restaurant aan de rivier, waar zowel ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Iedere middag wordt er ook high tea geserveerd. Bij de boma kunt u s’ avonds genieten van een drankje. Er is ook een bar bij het zwembad voor een verkoelend drankje. Drankjes, zoals lokale huiswijn, lokaal bier en frisdrank is inbegrepen.
Faciliteiten
Er is een buitenzwembad en gratis Wi-Fi bij de bar en het restaurant. Er is ook een cadeau winkeltje.
Activiteiten in en rond het resort
De opzichters van Return Africa Pafuri Camp nemen je mee op de dagelijkse tochten in open Land Rovers. Zo kun je een tocht maken naar het bijzonder mintgroene Fever Forest, de schitterende Lanner Gorge en de immens grote baobab bomen bewonderen. Nijlpaarden zie je vrijwel altijd bij Crooks Corner. In deze regio kom je vooral olifanten, buffels en luipaarden tegen en er leven meer dan 350 vogelsoorten.
Inclusief: all inclusive
533352, 533355, 533358, 533359, 533360, 533361, 533363, 533365, 533366, 533367, 533369, 533370, 533371

€ 295.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *