Sunset Coin Lembongan Resort

Leuke pluspunten om te weten
Sfeervol lokaal hotel
Op loopafstand van Dream Beach en Sandy Beach
Verblijf in traditionele lumbungs
Informatie
Ten zuiden van Bali liggen nog 3 kleine eilandjes: Nusa Lembongan, Nusa Penida en Nusa Ceningan. Van de drie biedt Lembongan de beste mogelijkheid voor een heerlijk relaxed strandverblijf. Dit eilandparadijsje lijkt een wereld ver weg van het drukke en bruisende Zuid-Bali, maar ligt op slecht een uurtje varen.
Het Sunset Coin Lembongan Resort ligt vlakbij 2 van de mooiste baaien van het eiland, waar je stralend witte zandstranden met een diepblauwe zee als achtergrond vindt.
Ligging
Nusa Lembongan ligt ten zuiden van Bali. Je bereikt het eiland in ca. 1 uur per speedboot vanuit Sanur. Op Lembongan vind je vooral rust, weinig verkeer en schilderachtige baaien met fijn wit zand en azuurblauwe zee. Het eiland wordt omringd door koraalriffen, wat het één van de beste duik- en snorkellocaties van Bali maakt.
Het Sunset Coin Lembongan Resort ligt tussen 2 van de mooiste stranden in, Dream Beach en Sandy Beach. Beiden zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Het bekendste strand Mushroom Bay is ca. 5 minuten rijden.
Eten en drinken in het resort
In het Sunset Coin is een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een gezellig drankje tussendoor. Ook bij de zwembaden is een bar, waar je een drankje kunt bestellen. Daarnaast zijn er ook lokale restaurantjes te vinden op loopafstand van het hotel.
Faciliteiten
Er zijn 2 zwembaden in het Sunset Coin Resort, beiden omringd door een ruim terras waar je op een ligbed kunt vertoeven. Ook biedt het resort een eenvoudige spa waar je terecht kunt voor een echte Balinese massage. De aankomst- en vertrektransfer worden door het hotel verzorgd en verder heb je de beschikking over gratis wifi-internet.
Activiteiten in en rond het resort
Vlakbij het Sunset Coin Resort bevindt zich de beroemde Devil’s Tear, een klif uitgesleten door de zee, waar nu met groot geweld het zeewater door omhoog wordt gespoten. Het resultaat is een spectaculair gezicht van opspattend water, waarin de zon sprankelt en regenbogen trekt.
Verder is het leuk op de brommer het eiland rond te toeren om een zeewierkwekerij te bezoeken. Ook is er een hangbrug die je kunt oversteken naar het kleinere eiland Ceningan. Per boot vaar je gemakkelijk naar Nusa Penida, waar je Crystal Bay vindt, één van de mooiste en meest onbedorven snorkellocaties van Bali.
Inclusief ontbijt
527171,527172,527173,527174,527175,527176

€ 27.00

Naar de website

Post Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *