Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een appartement in Tirol nabij Ischgl o.b.v. logies

Appartement type 4 (2 personen)
1 kamerappartement/studio ca. 18-20 m2, woon/slaapkamer.
eettafel, keukentje met 2 kookplaten, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, gedeeltelijk balkon, flatscreen-tv, badkamer met douche en toilet.Appartement type 3 (2-4 personen)
2-kamerappartement ca. 38-40 m2, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed en 1 slaapruimte met een slaapbank voor 2 personen, gedeeltelijk balkon, keukentje met keramische kookplaat, bakoven, magnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en eettafel, flatscreen-tv, badkamer met douche en toilet.Appartement type 1 (4-6 personen)
3-kamerappartement ca. 50-55 m2, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden of stapelbedden en 1 slaapruimte met slaapbank voor 2 personen, gedeeltelijk balkon, open keuken met keramische kookplaat, bakoven, magnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en eettafel, flatscreen-tv, badkamer met douche en toilet.Gratis Silvretta All Inclusive Card
Met deze pas kun je gratis gebruikmaken van de kabelbanen in de regio en de bussen tussen Landeck en Bielerhöhe. Bovendien heb je gratis toegang tot de binnen- en buitenzwembaden en heb je toegang tot het meer in het Paznauntal.Met de Silvretta All Inclusive Card kun je alle kabel- en zetelbanen in de plaatsen Ischgl, Galtür, Kappl, See en Samnaun gebruiken zonder limitering, elke dag, zo vaak je wilt.
De bussen van Landeck naar de Bielerhoogte (Silvretta-stuwmeer) kunnen eveneens gratis gebruikt worden.
Zin op een afkoeling? Ook de toegang tot de openlucht- en overdekte zwembaden in Ischgl en Galtür, evenals tot het spel-, vermaak- en waterpark in See is gratis.
Het Alpinarium Galtür en het Kabelbaanmuseum Ischgl zetten eveneens de deuren voor je open.
De Silvretta Hoogalpenstraat kun je met je privéauto, motor of bus op een panoramatocht gratis passeren.
Bovendien bestaat de mogelijkheid de nieuwste motormodellen voordeliger in het High-Bike Testcenter Paznaun te testen.Bijkomende kosten (ter plaatse te voldoen)
Je dient ter plaatse nog de eindschoonmaak te betalen: € 18,00 p.p.

€ 35.00

Naar de website

Bericht auteur: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *