Ga jij ook met vakantie naar Ibiza?

Ibiza is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Wij kunnen dat volledig begrijpen. Dit omdat dit eiland zoveel te bieden heeft en toch relatief dicht bij huis is. Met een vliegtijd van iets meer dan 2 uur ben je al op jouw vakantiebestemming.

Zon, zee, nachtleven maar ook cultuur!

Op bijna geen plek ter wereld zal je een dermate gevarieerd aanbod vinden voor jouw vakantie. Of je nu wilt genieten van het strand, of de oude binnenstad van Ibiza wilt bezoeken.

 

Of misschien ben je wel met een gezelschap dat van verschillende dingen houdt. Dan ben je op Ibiza op de juiste plek, omdat je dit zo goed kunt combineren.

 

De ene dag lekker luieren op het strand, de volgende dag het eiland verkennen met alle mooie plekjes en stranden. En dan nog een dag Ibiza stad bezichtigen. Vergeet niet dat de oude binnenstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dat zou je misschien niet verwachten van dit eiland wat toch over het algemeen bekend staat als een party eiland.

Een heerlijk klimaat

En ook het klimaat leent zich prima voor al deze activiteiten. In de zomer zal je hier perfect strandweer treffen. Maar ook weer niet te warm zodat je niks kunt doen. Bovendien zal er altijd een verfrissende wind waaien op dit eiland. Super heet zoals het bijvoorbeeld wel eens kan zijn in Turkije of op de Griekse eilanden zal je op Ibiza niet zo snel meemaken.

Hoogseizoen of niet?

Bent u niet seizoensgebonden, denk dan ook eens na over een vakantie in de lente, of aan het eind van de zomer. Het zal dan een stuk rustiger zijn op het eiland, maar er is nog steeds voldoende te beleven.

 

Bovendien zal het weer nog steeds aangenaam zijn. Persoonlijk vind ik vooral de nazomer fantastisch om naar Ibiza te gaan. Dit omdat dan het zeewater een heerlijke temperatuur heeft, nadat het de hele zomer is opgewarmd.

 

Uiteraard liggen de prijzen een stuk lager in het naseizoen. U zult verrast zijn voor hoe weinig geld u al een vakantie naar Ibiza kunt boeken in deze periode. Thuis blijven is bijna nog duurder.

Goedkoop naar Ibiza

Heb jij ook zin gekregen om met vakantie te gaan naar Ibiza? Kijk dan eens bij goedkoop naar Ibiza waar je een groot aanbod vindt van vakanties naar Ibiza. Op Ibiza vind je allerlei soorten hotels. Van luxe hotels tot en met pensions, je komt er altijd wel iets tegen wat je zal bevallen.

 

Wees er echter wel snel bij. Het vroegboek seizoen staat alweer voor de deur. En dan zijn de populairste accommodaties snel volgeboekt. En dat zou toch zonde zijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *