Kleine hotels op Spaanse eilanden

Zijn grote hotels met all inclusive niet aan jou besteed? En geniet je juist liever van knusse hotels waar rust en privacy overheerst? Dan is een kleinschalig hotel op een eiland in Spanje echt iets voor jou. In alle rust geniet je er van de Spaanse zon en wellicht kun je met een huurauto de mooiste plekjes van het Spaanse eiland ontdekken. Spanje heeft veel eilanden met kleine hotels en veel charme. Hieronder vind je 2 eilanden met veel kleinschalige hotels. 

Kleine hotels op Ibiza 

Ibiza is misschien wel het bekendste eiland van Spanje. Dat komt door relaxte sfeer, maar ook omdat het bekend staat als feestbestemming. Echter zijn de uitgaansgelegenheden op Ibiza maar in een paar badplaatsen zoals San Antonio en Ibiza-Stad. Er zijn ook nog genoeg plekken op Ibiza waar het heerlijk rustig is. Zie jij jezelf liever in een klein en sfeervol hotel logeren in plaats van overvolle en grote hotels die helemaal gericht zijn op het massatoerisme? Dan is een kleinschalig hotel op Ibiza een aanrader. Het is hier een stuk intiemer en relaxter. Veel kleine hotels op Ibiza vind je in het binnenland, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden aan het strand. Benieuwd welke hotels geschikt zijn als je een rustige vakantie wilt op Ibiza?  Bekijk hier de mooiste kleinschalige hotels op Ibiza!

Kleine hotels op Mallorca 

Naast Ibiza kun je ook vakantie vieren op Mallorca. Dit Spaanse eiland ligt ook ten oosten van het vasteland van Spanje in de Middellandse Zee. Mallorca is een echte allround bestemming. Dat wil zeggen alle leeftijden naar het eiland toekomen voor een vakantie. Van families met kleine kinderen tot jongeren en senioren. Op Mallorca valt meer te zien en te doen in vergelijking met Ibiza. Net als op Ibiza vind je hier ook prachtige baaien vol azuurblauw water. De grote hotels op Ibiza bevinden zich in populaire badplaatsen zoals El Arenal. Als je een kleinschalige en rustige vakantie wilt kun je beter naar een andere kustplaats zoeken die niet zo bekend is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de mooiste kleinschalige hotels op Mallorca!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *