De Bergjes

Over De bergjes

De Bergjes heeft het grootste Europese aanbod aan stacaravans en chalets. U kunt deze woningen via ons bedrijf kopen; daarnaast bieden we diensten die belangrijk zijn voor kopers van stacaravans. Naast woning aankopen bieden ze ook diensten die essentieel zijn voor het koopproces van een stacaravan. Ook voor Chalets en Caravans een uitstekende service omdat zij al meer dan 50 jaar toonaangevend zijn in de caravan- en recreatiebranche. Ze werden 50 jaar geleden in Den Haag opgericht door de twee broers Van Den Berg. Dat is een vakantiehuis verhuurbedrijf vernoemd naar een referentie bij het zoeken naar vakantiehuizen. De naam is speciaal gekozen omdat het een referentie was. Momenteel wordt het bedrijf gerund door Hans van den Berg, de zoon van Johan van den Berg.

Een groot familiebedrijf met een hecht familiegevoel

Na meer dan 50 jaar ontwikkeling zijn we inmiddels uitgegroeid tot een groot familiebedrijf! Toch stralen we altijd dezelfde warmte en comfort uit als altijd. Of je nu klant, medewerker of leverancier bent, bij De Bergjes is iedereen van harte welkom. Daarom nodigen wij u van harte uit om de warme en ontspannen sfeer binnen ons bedrijf, in ons filiaal te komen ervaren!

De Bergjes

Grootste aanbod van Europa in chalets en stacaravans

De Bergjes Chalets en Caravans biedt het grootste aanbod aan hutten en stacaravans van heel Europa. Daarnaast hebben we een breed en gevarieerd aanbod aan occasions. Dankzij het ruime aanbod van dit bedrijf kunt u vrijwel altijd een chalet of stacaravan kiezen die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *