PVC vloeren voor bedrijven

 

Steeds vaker wordt de  PVC vloeren gelegd bij bedrijven. Zowel particulieren als bedrijven zijn geïnteresseerd in deze oplossing, omdat het duurzaam en relatief goed is. Een vereiste is natuurlijk dat het er goed uitziet, en dat is gelukkig zo! Het is een hard soort kunststof waarop schitterende bedrukkingen gedaan kunnen worden. Denk aan graniet, houtdessins, tranenplaten en noem het maar op. Elke uitstraling is mogelijk en dat maakt de pvc vloer uitermate geschikt voor welke situatie dan ook.

 

Er zijn nog meer redenen waarom de PVC vloer steeds meer mensen bereikt. Het is hygiënisch (voor Hotels belangrijk), onderhoudsarm (voor Hotels belangrijk) en geluiddempend (voor Hotels belangrijk!). De hotelbranche maakte al langer gebruik van PVC vloeren dan de particulieren dat doen. Deze branche heeft dan ook de PVC vloer zien evolueren tot hoe het er vandaag de dag uitziet. In de loop der jaren zijn de bedrukkingen namelijk steeds verfijnder geworden. Nu kan je een PVC vloer op het oog niet meer onderscheiden van bijvoorbeeld een granieten of houten vloer.

 

Andere voordelen die voor bedrijven interessant zijn is dat de vloer waterbestendig is. Daarnaast eenvoudig te reinigen en eventueel te combineren van met vloerverwarming. Mogelijkheden zijn dus eindeloos. Maar de prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met de natuurgetrouwe uitstraling heeft er toch echt voor gezorgd dat deze vloer niet meer weg te denken is.

 

Ben je geïnteresseerd in een PVC vloer en wil je wat meer informatie? Martijn de Wit Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leveren en installeren van de PVC vloeren. Kom gezellig een keer langs voor een bakje koffie in een van onze showrooms (in Oostzaan of Schagen) en vraag naar de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *