Vakantie Azoren

Vakantie Azoren

Een vakantie Azoren staat voor een onvergetelijke reis. De groene archipel midden in de Atlantische Oceaan heeft je een prachtige natuur te bieden. Laat je overvallen door bijzondere natuurverschijnselen zoals vulkanen, natuurlijke geisers, prachtige uitzichten. En ontdek kleurrijke meren. Deze bijzondere natuur beleef je op 5 uur vliegen (Portugal).

Bezoek karakteristieke gemeenten zoals Ponta Delgada. Daarnaast staan de Azoren bekend als wandelparadijs. De Azoren hebben 60 officiële routes om te wandelen. Loop langs vulkanen Een Azoren Vakantie is een droombestemming voor natuurliefhebbers.

Dolfijnen en walvissen bekijken tijdens je vakantie

Een uitzonderlijke bezienswaardigheid in je reis naar de Azoren is dolfijnen en walvissen spotten.
De Azoren is de beste plek van Europa om walvissen en dolfijnen spotten. De beste kans hiervoor heb je op de de populaire eilanden Ponta Delgada, Sao Miguel Pico (Lajes) of op Faial.

Over de eilandengroep

De Azoren bestaan uit 9 bewoonde eilanden. De Azoren eilanden liggen op Ruim 1500 vulkanen. Niet voor niets hebben de eilanden bijzonder natuurverschijnselen. De bijzondere natuur en het zachte klimaat maken de Azoren tot een droombestemming.

Type reizen naar de Azoren

Zit u al te dromen over een vakantie naar de Azoren? Voor welke type vakantie kiest u? Gaat u voor een wandelvakantie? Of houdt u van een actieve wandelvakantie Azoren? Een Azoren vakantie kan op veel manieren. Kies voor een vakantie Azoren dat bij u past.

Wandelen op de Azoren

Azoren Trails – Veilige en prachtige wandelroutes

Op de Archipel vind je dik 50+ Trials. Trails zijn officiële aangelegde paden om te wandelen. Het is een samenstel van beschermde paden om te wandelen. De wandelpaden zijn opgesteld door de lokale vvv. De wandelpaden gaan parallel aan alle trekpleister. De paden vind je in uiteenlopende wandelniveaus. Zo is er is er voor iedere natuurliefhebber een fijne route om te wandelen. Anders gezegd de Azoren zijn een mooie bestemming voor een Wandelvakantie Azoren.

Sao Miguel – het grote groene eiland van de Azoren

Sao Miguel is het grootste eiland van de Azoren. Het wordt het groene eiland van de Azoren genoemd. Vele rondreizen naar de Azoren hebben als vertrekpunt vanaf dit grootste eiland. Het bijzondere eiland heeft vele must see hierom is Sao Miguel een populaire vakantiebestemming voor een Azoren reis.

Een vakantie Azoren wordt steeds populairder. En dat is niet zo vreemd want de Azoren zijn een droombestemming op slechts enkele uren vliegen. Ondanks dat de kleurrijke Archipel is nog niet populair bij het het grote publiek. Boek jij je volgende rondreis naar de kleurrijke Azoren?1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *