Vriesapparatuur voor horeca. Welke heb je nodig?

Koel- en vriesapparatuur in jouw horecazaak staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen

Er zijn veel verschillende soorten vriesapparatuur voor in de horeca. De stijl en kwaliteit die u kiest, hangt af van uw type restaurant en uw specifieke koelbehoeften. In deze blog gaan we de verschillende soorten vriesapparatuur voor in de horeca doornemen.

Verschillende soorten vriesapparatuur voor in de horeca

Hieronder volgt een lijst met de verschillende soorten vriesapparatuur die van belang zijn voor in de horeca.

Horeca koelkast: Enkele veelvoorkomende soorten koelkasten zijn inloop koelers, onderbouw koelkasten, doorrij koelkasten en prep-koelkasten. Waarschijnlijk heeft uw restaurant een combinatie van verschillende soorten nodig.

Horeca vriezer: Net als koelkasten zijn er vriezers in verschillende maten en stijlen om aan uw behoeften en voedsel capaciteiten te voldoen. In de horeca keukens is het altijd een drukte zeker tegen het avond eten. Het ene moment heeft u nog genoeg van een ingrediënt en voor u het weet zit u zonder. Gelukkig heeft u vriezers met voorraden, zodat u niet altijd alles meteen vanaf het begin moet gaan bereiden. In drukke keukens zijn vrieskasten dan ideaal. Vrieskasten zijn overzichtelijk Deurtje open en u ziet meteen de actuele voorraad.

IJsblokjes machine: IJsblokjes zijn een essentieel onderdeel van de drankenservice in elk restaurant. Bovendien kunnen cafés, bars en supermarkten ijs gebruiken om smoothies of gemengde cocktails te maken. Moderne ijsblokjesmachines voor de horeca, zijn ideaal voor als u drinken koud wilt bewaren of een verkoelend drankje op terras wilt serveren. Voor dergelijke doeleinden komt een ijsblokjes apparaat dan goed van pas zeker als het zeer warm is. Met een machine met doorlopende productie houdt u uw voorraad altijd op peil

Drankendispensers: Sommige bedrijven zoals fastfood en fast casual restaurants hebben mogelijk zelfbedienings drankautomaten. Bedenk bij het kiezen van een dispenser hoeveel frisdrank opties u wilt serveren en welk merk frisdrank u gaat kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *