3 luxe hotels die je niet mag missen in Vietnam

Een tip van de redactie voor reizigers die graag willen rondreizen door Vietnam: Van Verre is een reisorganisatie die allerlei compleet verzorgde individuele rondreizen in Vietnam organiseert. Als je gesteld bent op luxe en het geld kunt missen, dan is de door hen verzorgde complete Vietnam reis echt iets voor jou.

Je reist dan gedurende 19 dagen en 18 nachten door het land van noord naar zuid en verblijft in zeer luxe stijlvolle hotels. Per auto, luxe trein en vliegtuig wordt je door het land geloodst en maak je op een bijzondere manier kennis met de chaotische drukte van Hanoi en Ho Chi Minh. Als je wilt genieten van de prachtige natuur kun je die vinden in de landelijke dorpjes en langs de kust kun je je rust pakken op een paar prachtige stranden. Tot slot maak je een heerlijke minicruise door de Mekongdelta voordat je weer naar huis gaat. Zo weet je zeker dat je de meest belangrijke hoogtepunten van het mooie Vietnam niet zult missen!

Wil je toch jouw eigen luxe reisplan opstellen? Dan raden wij je aan om eens te kijken naar de volgende 3 hotels. Mochten deze hotels goed op de route liggen van jouw reistraject, dan zijn dit zeker heerlijke hotels om te bezoeken die je niet snel zult vergeten.

Apricot Hotel in Hanoi

Het vijfsterrenhotel Apricot Hotel in Hanoi ligt aan het Hoan Kiem meer in het hart van het Oude Kwartier. Zonder twijfel de mooiste locatie in Hanoi. En niet alleen de prachtige locatie is een reden om in dit hotel te verblijven. Aan alles binnen en buiten dit hotel is te zien dat de kunstenaar die dit hotel heeft gebouwd een grote liefde heeft voor schilderijen en smaakvolle details. De entree en service lijken wel op die je binnen een paleis krijgt. Het Apricot Hotel is echt een aanrader dus voor iedereen die van luxe met een eigen karakter houdt.

Orchid Cruise in Halong Bay

De Orchid Cruise gelegen in Halong Bay is een luxe cruiseschip met 14 ruime hutten, die allemaal ook nog eens zijn voorzien van een eigen balkon. Alhoewel dit cruiseschip is gebouwd in traditionele stijl, is deze van alle moderne comfort voorzien. Wat deze hotelervaring vooral bijzonder maakt is de route. De boot vertrekt namelijk vanaf Dinh Vu, een plek waar de andere toeristenboten niet vertrekken. Voor een prachtige en vooral rustiger route kies je voor de Orchid Cruise.

Victoria Express in Hanoi

Ten slotte de Victoria Express. Als je wilt reizen van en naar de noordelijke berggebieden dan is dit luxe cruiseschip een uitstekende keuze. Netjes afgewerkte coupés met oog voor detail. Geniet van een comfortabele nacht terwijl je vele kilometers aflegt.

Alle coupés zijn keurig afgewerkt met hout en hebben een groot raam. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van airconditioning, bagageruimte en zelfs individuele leeslampjes. Van alle gemakken voorzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *