Een boutique Hotel in Gorinchem

Gorinchem is de vestingstad van Zuid Holland. Met haar mooie binnenstad omringt door de vestingmuur is het een stad met allure. Gorinchem is omringt door water en ligt dan ook in het zogeheten rivierenland. Aan de ene kant start de rivier Linge en aan de andere kan ligt Gorinchem met het bekende Buiten de Waterpoort aan de rivier de Merwede.

Het is dan ook aan de Buiten de Waterpoort waar we het mooiste Hotel in Gorinchem vinden. Boutique Hotel Karel de Stoute. Een overnachting in Gorinchem helemaal waard. Het hotel kijkt aan de voorkant uit op de rivier en het park van Buiten de Waterpoort, waar vele toeristen flaneren over de boulevard. Aan de achterkant kijken de kamers uit op het stadscentrum van Gorinchem en haar mooie grachten.

Gorinchem is het bezoeken waard. Het kent een rijke historie van Karel de Stoute tot aan de Blauwe Toren. Ook cultureel Gorinchem ius goed vertegenwoordigd. Van georganiseerde stadswandelingen tot bezoek aan de diverse theaters. De omgeving van Gorinchem is adembenemend. Het Lingebos nodigt uit voor wandelingen en of een frisse duik in de zomer. Beide rivieren zijn uitstekend geschikt voor relaxte boottochtjes of pak de veerpont naar de omliggende pittoreske dorpjes als Woudrichem en Werkendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *