Ga op huwelijksreis naar een verre bestemming!

Een huwelijksreis maak je als het goed is maar één keer in je leven. Zorg er daarom voor dat deze reis onvergetelijk wordt. Je kunt ervoor kiezen om lekker een weekje tot rust te komen in een resort in Europa, maar hoe leuk is het om een bestemming buiten Europa te kiezen. Ga op zoek naar de Big Five in Afrika of maak een wandeling door de Indonesische rijstvelden. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Huwelijksreizen op maat gemaakt
Ben je van plan om met je partner een verre reis te maken en drie weken lang te genieten van al het moois dat buiten Europa te zien is, maar zie je het niet zitten om zelf alle overnachtingen en het vervoer te regelen? Dan is een reisorganisatie ideaal! Een reisorganisatie vertaalt je wensen naar een onvergetelijke reis. Wil je in luxere hotels slapen of back to basic, dan zoekt een reisorganisatie de mogelijkheden voor je uit. Neem bijvoorbeeld een organisatie als Thika Travel, gespecialiseerd in verre bestemmingen op maat.  Met behulp van jouw inbreng regelen zij alles en word je van A tot Z ontzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen delen! Reisorganisaties regelen wanneer gewenst zelfs de vluchten, zodat je ook dat uit handen kunt geven. Mocht je kiezen voor een wat luxere huwelijksreis, waar veel pasgehuwden vaak hun voorkeur aan geven, dan kun je een privévliegtuig huren om op je plaats van bestemming te komen!

Een privévliegtuig huren

Om je huwelijksreis echt goed te beginnen is het mogelijk een privévliegtuig te huren. Dat klinkt wellicht extravagant, maar vandaag de dag kijken mensen er minder snel van op. Het gebeurt namelijk steeds vaker dat groepen een privévliegtuig huren wanneer ze een weekendje weggaan. Bij voetballiefhebbers is het zeker in opkomst, omdat bij Europese wedstrijden de ‘normale’ vluchten vaak al zijn volgeboekt. Wat weerhoudt je er dan van om je huwelijksreis in stijl te beginnen en voor jezelf en je partner een privévliegtuig te huren. De organisaties waarbij je dit kunt regelen, verzorgen je vlucht tot in de puntjes. Bovendien hoef je niet uren vantevoren op het betreffende vliegveld te zijn, want je hebt je eigen privévlucht. Een andere leuke bijkomstigheid van het huren van een privévliegtuig is dat je het van je bucketlist kan afstrepen! Want zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet een keer op vakantie met een privévliegtuig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *