De mooiste hotels

 

Ga je binnenkort op vakantie maar heb je nog niets geboekt? Wanneer je in een mooi en comfortabel hotel overnacht zul je compleet tot rust komen. Het is natuurlijk een ramp als er kakkerlakken rondlopen in je hotel of als het personeel onbeleefd is. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het boeken van een hotel. Hier zal ik een aantal tips geven.

De bestemming
Ten eerste is het belangrijk om de bestemming en het type reis te bepalen. Ga je bijvoorbeeld naar Zuid-Amerika of Azië op vakantie? Dan is het wellicht leuk om midden in de natuur te overnachten. Let echter wel op dat een luxe cabine in de bomen erg prijzig is. Hier staat gelukkig wel een onvergetelijke overnachting tegenover. Je wordt wakker tussen de wilde dieren en het uitzicht is adembenemend. Ga je op een stedentrip in Europa? Dan is het aan te raden om goed op de ligging van het hotel te letten. Je bespaart veel tijd als je hotel midden in het centrum ligt. De kosten voor de metro of de bus kunnen erg oplopen in steden zoals Londen of Parijs. Ook in Amerika is de ligging van het hotel belangrijk. Het is aan te raden om voor vertrek een aantal reviews van het hotel te bekijken. Hier kun je lezen over ervaringen shoestring.

Prijs
De prijzen van een hotelovernachting kunnen erg variëren. Bepaal dus van te voren of je een luxe vakantie wil of dat je het prima vindt om een kleine hotel kamer te hebben. Wanneer je kosten wil besparen op je hotelkamer, is het slim om een hostel te boeken. In een hostel deel je een kamer. Dit kan echter ontzettend gezellig zijn als je alleen op reis bent. Je leert veel nieuwe mensen kennen. Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Oost Azië zijn perfecte bestemmingen om in een hostel te overnachten. Deze hostels zijn vaak heel schoon en er worden verschillende  activiteiten georganiseerd. Wil je meer luxe? Dan kun je een all-inclusive resort boeken in Spanje, Turkije of Griekenland. De mooiste hotels kun je boeken bij koning aap.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *