Hotel website laten maken

Hotel website laten maken

Hotel website laten maken

Een hotel website laten maken is echt van deze tijd. We leven in een digitale wereld en ruim 70% van de boeking wordt dan ook online gedaan. Maar waar voldoet een goede website aan? En hoe houd je het werkbaar? Dit hebben wij voor je uitgezocht. Veel bedrijven wereldwijd maken gebruik van WordPress. Met dit open source CMS systeem kun je eenvoudig alles beheren. Maar je kan daarnaast ook nog eens alle betaalmethode snel en gemakkelijk integreren. Tevens is het koppelbaar met veel administratie pakketten waardoor je maar een plek nodig hebt voor al je facturen. En daarnaast is het voor klanten eenvoudig om te boeken. Dubbele reserveringen zijn verleden tijd dankzij jouw eigen website.

Hotel website boeking plugin WordPress

Wanneer je een WordPress website laat maken dan heb je ook de booking plugin nodig. Afhankelijk van diensten die jij aanbied kun je er een uitkiezen. Vaak kun je ook extra opties instellen zoals het aanbieden van een ontbijtje voor een gereduceerde prijs. Dit kan je ook herhalen in de stap van het afrekenen. Het is een bewezen effectieve methode om klanten de extra’s van jouw hotel te laten kopen. Ook kun je met een goede boeking plugin tijdsvakken indelen van aankomst en vertrek. Zo lopen gasten elkaar niet langer meer in de weg tijdens het uitchecken.

Jouw hotel op de kaart zetten

Met een hotel website wordt het makkelijk om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Je kunt je bedrijf namelijk aanmelden bij Google mijn bedrijf. Dit zorgt ervoor dat klanten je rechtstreeks kunnen benaderen. Je kunt functies instellen zoals bijvoorbeeld het direct reserveren van een kamer. Maar ook kun je een knop laten maken waarmee ze naar de website gaan of je kunnen bellen. 94% van alle zoekopdrachten in Nederland worden gedaan via Google. De overige 6% is weggelegd voor andere minder bekende zoekmachines. Om een ultieme gebruikerservaring aan te bieden kun je ervoor kiezen een WordPress cache plugin te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je website nog sneller wordt.

Hotel website landingspagina

Het hebben van een duidelijke en snelle hotel website is belangrijk. Maar de landingspagina waar mensen op terecht komen moet van alles voorzien zijn. Ze moeten makkelijk met je in contact kunnen komen via de mail of telefonisch. Dit kun je in de bovenste balk laten instellen door een webdesigner. Maar ook is het handig als ze de prijzen meteen kunnen zien. Het eerste beeld is het allerbelangrijkste voor de klant. Dit laat hun besluiten of ze een boeking gaan maken of niet. Eventueel kun je diverse foto’s af laten spelen met een slider plugin. Dan zien de mensen meteen hoe jouw hotel eruit ziet. Maar ook hoe de omgeving van jouw hotel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *