Motorboot huren? Friesland is prachtig!

Ben jij gek op varen? En op het noorden? Dan kan het een goed idee zijn om eens een motorboot te huren! In Friesland kun je heel veel bezienswaardigheden bezoeken. Had jij al gedacht aan diverse plaatsen als Sneek, Leeuwarden of Harlingen? Maak kennis met de cultuur ga erop uit! 

Genieten met de wind in je haren

Ga je graag naar het strand om heerlijk uit te waaien? Ook bij de Waddenzee vind je vele mooie plekken. Als het weer prettig is kun je ontzettend veel doen. Denk bijvoorbeeld aan  snorkelen, zeilen en kajakken. Ook is dit een geweldige plek om te zwemmen als je niet bang bent om te ronddrijven op de golven. Met een platbodem zijn deze locaties gemakkelijk te bereiken. Enthousiast? Pak dan je koffer maar vast in! 

Ontdek lauwersoog

Wanneer je ervoor kiest om een motorboot te huren in Friesland. Is Lauwersoog een prachtig, groen en rustig plaatsje om je avontuur voort te zetten. Deze plek is ideaal voor families met kinderen. Omdat de Waddenzee hier dichtbij ligt, zijn er veel watersportmogelijkheden. Een dagje of misschien wel weekend naar Lauwersoog is heerlijk om te doen met je familie. Zeker als je bent voorzien van een boot als vervoersmiddel. Op Lauwersoog kun je ook genieten van het uitzicht op de Waddenzee en het Lauwersmeer. Er zijn verschillende campings op Lauwersoog waar je kunt overnachten als je een dagje op vakantie bent.

Overnachten in sfeer

Om je trip helemaal af te maken, is het mogelijk om in de buurt te overnachten. Kies voor een hotel of airbnb wat voldoet aan je wensen. Ben je met kinderen? Houd dan rekening met het aantal kamers en eventuele activiteiten in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin musea en meer. Zo kan iedereen een fijne tijd beleven bij de accommodatie. 

Doe inspiratie op!

Ben je benieuwd naar meer blogs? Bekijk dan onze website voor nog inspiratie. Wie weet plan jij binnenkort wel een leuke trip naar Friesland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *