Koffiekopjes als relatiegeschenk

Kopjes en mokken zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Ook bij grote bedrijven en organisatie wordt hier veel gebruik van gemaakt. De één begint de dag met een kopje koffie, terwijl de andere juist aan het eind van de dag een kopje koffie nodig heeft om scherp te blijven. Aangezien veel mensen goed zijn in het drinken van koffie, is het een leuk idee om koffiekopjes te gebruiken als relatiegeschenk! Koffiekopjes mogen niet ontbreken op uw eigen kantoor. Een koffiekopje straalt gastvrijheid uit naar uw eigen klanten en/of relaties. Natuurlijk moet u uw eigen medewerkers ook niet vergeten. Iedereen binnen uw kantoor wordt vrolijk van dit toepasselijke en functionele geschenk. 

Diverse soorten kopjes en mokken

Kopjes en mokken zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Vaak hebben standaard kopjes te weinig inhoud. Ga dan voor de cappuccinokopjes. Deze zijn eenvoudiger vast te houden en zo kan de drinker nog meer genieten van zijn of haar cappuccino. Ook zijn espressokopjes erg handig. Een espresso is een kleine hoeveelheid koffie (meestal 30 ml) met een zeer sterke koffiesmaak. Een espresso serveren in een standaard kopje oogt natuurlijk een stuk minder mooi, kies daarom voor een espressokopje. Ook zijn er naast cappuccinokopjes en espressokopjes, standaard koffiekopjes en mokken te koop. Kopjes of mokken cadeau geven is een ideale manier om iets leuks te doen voor bestaande klanten om indruk te maken op potentiële klanten of om belangrijke relaties op een passende manier te  bedanken. 

Koffiekopjes laten bedrukken

Door het bedrukken van de koffiekopjes maakt u op een eenvoudige manier reclame voor uw bedrijf. Hiermee maakt u een goede indruk op uw relaties. U kunt kiezen voor uw bedrijfsnaam en enkele bedrijfsgegevens, zoals een website of een telefoonnummer. Bedenk hierbij dat veel mensen deze bedrukking zullen zien. De ontvanger zal bij elk gebruik uw logo zien en hierdoor positief terug denken aan uw bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om elke koffiekop apart te laten bedrukken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alle namen van uw medewerkers apart te laten bedrukken. Hierdoor heeft iedereen zijn of haar eigen kopje. De koffiekopjes zijn niet alleen geschikt voor uw eigen werknemers, deze kunt u namelijk ook zeer goed weggeven. Als u zich bijvoorbeeld ergens nieuw vestigt, is het erg gastvrij om koffiekopjes met bedrukking uit te delen met een boodschap dat iedereen welkom is om een kopje koffie te drinken. Kortom, wilt u een uniek, persoonlijk en goedkoop relatiegeschenk geven? Ga dan voor bedrukte koffiekopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *