Watertafel op de camping

Kamperen is de ideale manier om in de vakantie tot rust te komen en te genieten van het buitenleven. Vooral voor jonge gezinnen is dit een ideale manier om van de vakantie te genieten. Terwijl de kinderen zich vermaken, spelen met andere kinderen op de camping, komen de ouders tot rust. Belangrijk is dat de camping genoeg spelmogelijkheden heeft voor de kinderen om zich te vermaken en dat deze veilig zijn, zodat je als ouders met een gerust hart kunt ontspannen zonder continu de kinderen in de gaten te hoeven houden. De watertafel mag daarbij niet ontbreken. Hij biedt urenlang waterpret aan kleuters. Lekker spetteren en kliederen met water, kinderen doen niets liever.

Waterpret voor peuters en kleuters


Voor peuters en kleuters is de watertafel een feest, want welk kind geniet er niet van spelen met water. Op de camping is een watertafel de ideale manier om peuters en kleuters veel speelplezier en verkoeling op warme dagen te bieden zonder dat daar halsbrekende toeren voor uitgehaald hoeven te worden en zonder hoge kosten. Want een watertafel is in vele variaties voor weinig geld te koop en makkelijk mee te nemen in de auto. Daarbij is een watertafel veilig, want er zit maar een klein laagje water in de watertafel. De kinderen staan er naast. Ze zitten dus niet in het water, waardoor de watertafel zelfs voor hele jonge kinderen geschikt is. Ouders hoeven niet elke minuut op te letten zoals bij een zwembadje wel het geval is. Terwijl de kinderen met water spelen is er voor ouders alle tijd om een boek te lezen.

Watertafel in vele variaties


Er zijn heel veel verschillende watertafels. Zo heb je watertafels met allerlei extra’s waardoor het spelen met water nog leuker wordt. Met een regendouche, een glijbaan, bootjes, bad eendjes, spetterfonteinen, allemaal extra’s voor nog meer speelplezier. Maar ook een simpele watertafel, een laagje water en een plastic bekertje geven kinderen veel spelplezier. Kinderen zitten vol fantasie, alles wat ontbreekt bedenken ze er zelf bij.

Watertafel met zand


Veel watertafels zijn ook geschikt voor zand. Dat is ideaal, want zo kan de watertafel ook gebruikt worden op de camping als het minder warm is en thuis op het balkon of in de tuin. Laarzen en een dikke trui aan en spelen maar. Zand en water brengen jonge kinderen eindeloos veel spelplezier. Als ouder biedt je jezelf met een watertafel een hoop gemak op de camping. Je hoeft niet steeds dure uitstapjes te maken in de omgeving om de kinderen te vermaken en ook niet continu spelletjes te spelen. De kinderen vermaken zichzelf met de watertafel. Dat betekent vakantie voor het hele gezin!

Bron: Holidaytalk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *